KONYA / SARAYÖNÜ - Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu

Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu

Ladik mh. Ahmet Sarısaman cd. 150535 sk. No 10 Sarayönü KONYA
Vizyon
Vatanını milletini seven , vatanına hizmeti ibadet bilen, anasına babasına hizmetkar olan, yaptığı davranışlar ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, saygılı ve sorumlu, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Misyon
Milli ve menevi değerlerine saygılı birer vatandaş yetiştirmek, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, halkla ve içinde yaşadıkları toplumla olan daima iletişim halinde olan, ırkıyla değil ahlakı ve yaşam anlayışı ile övünen, temiz ve inançlı yüreklerde sahip "SÖZÜ ÖZÜ BİR"bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Uluslararası Arapça Çoçuk Yarışmasında Konya 2. si Sarayönü 7. Sınıflar Matematik Bilgi Yarışmasında Sarayönü 1. si
DOĞAL GAZLI KALORİFER
İngilizce. Arapça
İl ve İlçe merkezinden her 15 dakikada bir Dolmuş ile ulaşım imkanı vardır.
Servis Bilgisi
Türmak okullarının arkasından (Sağlık ocağı mevkii) kalkan servis Afyonkarahisar-Yeni İstanbul yolu güzargahı boyunca yolcuları toplamaktadır.
BELDE
İL MERKEZİNE 45 KM, İLÇE MERKEZİNE 7 KM